Comenzile primite în perioada 11 august – 15 august 2023 vor fi expediate începând de miercuri, 16 august 2023.

Artă care
se poartă

Designuri minunate create de
artiști independenți

Artiștii noștri
Artă care se poartă

Cine suntem?

NaNaNa.ro este comunitatea online găzduită de Agrafa Print care aduce laolaltă artiștii independenți cu cei care caută pentru ei sau pentru cei dragi produse memorabile, de calitate.

Avem peste 20 de ani de experiență b2b pe piața promoționalelor personalizate și o reputație solidă în rândul partenerilor noștri.

Imprimăm responsabil produse de calitate, utilizând cele mai noi utilaje și metode de imprimare (DTG, DTF, sublimare, gravură, print UV), cu impact redus asupra mediului.

Dacă ești artist pasionat de ceea ce faci și vrei să faci bani cu munca ta fără grija aprovizionării, imprimării, ambalării sau livrării către clienți, acum ai NaNaNa. Poți crea propriul magazin pentru a-ți expune și vinde lucrările, ai libertatea să alegi produsele, culorile, materialele care se potrivesc fiecărui design sau chiar banii pe care îi vei primi.

Deschide magazin

Dacă ești un cumpărător în căutare de creații potrivite gusturilor tale, pe care să le porți cu plăcere timp îndelungat, acum ai NaNaNa. Găsești ușor ce-ți place, cumperi în siguranță sau trimiți un cadou unei persoane dragi. Vei primi produse de calitate care pun în valoare designul ales, iar artistul va fi plătit pentru munca lui.

Intră în magazin

Ce facem?

NaNaNa este o platformă deschisă, unde orice artist, indiferent de stilul ales, își poate deschide gratis un magazin pentru a-și vinde lucrările. Încurajăm creativitatea și diversitatea, astfel încât fiecare cumpărător să poată găsi designuri exact pe gustul lui. Apreciem creațiile originale și urmărim cu atenție respectarea regulilor de copyright.

Personalizăm toate produsele in house, în mod responsabil și cu atenție la detalii, astfel încât fiecare produs să fie unic și reprezentativ pentru cel care îl folosește. Scurtăm timpul de așteptare de la plasarea comenzii până la primirea produselor pentru că înțelegem dorința de a primi cât mai repede produsul preferat.

Imprimăm produsele doar atunci când primim o comandă, astfel nu consumăm resurse și nu ținem stocuri inutile.


Cum procedăm

 1. Artistul își creează propriul magazin pe nanana.ro, își încarcă lucrările și își configurează produsele.
 2. Cumpărătorul găsește designuri care-i plac, pe produsele pe care le dorește și comandă.
 3. Noi imprimăm produsele responsabil, le împachetăm cu drag și le livrăm împreună cu un cadou.
 4. Artistul va fi plătit, cumpărătorul se va bucura de achiziția făcută, toată lumea câștigă.

Fie că ești artist sau cumpărător pasionat, suntem pregătiți să te ajutăm:

 • Ne poți face o vizită, vom fi bucuroși să ne cunoaștem și să-ți arătăm cum lucrăm.
 • Accesează secțiunea Întrebări frecvente, vei găsi răspunsuri la cele mai întâlnite situații.
 • Trimite-ne un mesaj, îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Calitatea produselor

Ținem foarte mult la calitatea produselor NaNaNa și dorim să-ți facă plăcere să le folosești timp îndelungat. De aceea alegem cu grijă cei mai buni furnizori și folosim cele mai noi și eficiente procedee de imprimare.

Stanley Stella

Pentru îmbrăcămintea NaNaNa folosim produse marca Stanley/Stella, care realizează haine premium într-un mod responsabil și durabil. Țesăturile sunt realizate din bumbac 100% organic sau amestecuri de bumbac și materiale reciclate. Prin finețea materialului, calitatea croielii și atenția deosebită la detalii produsele de îmbrăcăminte Stanley/Stella oferă un confort ridicat la purtat. Culorile produselor sunt realizate cu grijă după studii minuțioase, oferind o paletă largă de opțiuni și combinații.

Datorită suprafeței uniforme, imprimarea articolelor de îmbrăcăminte Stanley/Stella are o acoperire foarte bună, iar culorile sunt vii și strălucitoare.

Eforturile pentru producția sustenabilă și responsabilă social sunt răsplătite prin certificările primite din partea unor prestigioase organizații independente:

Fair
Gods
GRS
OEKO
Organic
Peta

Pentru a păstra calitatea articolelor vestimentare cât mai mult timp, respectați instrucțiunile de utilizare și spălare de pe eticheta produsului.

Imprimare textile

În funcție de componența și culoarea materialul imprimat, pentru personalizarea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa folosim două tehnici de imprimare, DTG sau DTF.

DTG (direct to garment) – imprimare inkjet policromie direct pe textil. Cerneala pe bază de apă pătrunde în fibra textilă, păstrând finețea materialului și conferind rezistență în timp. Se pot imprima detalii oricât de fine, fără limitare a numărului de culori.

Pentru imprimare folosim cerneală ecologică pe bază de apă Innobella Textile Inks cu certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®, conformă reglementărilor CPSIA.

Imprimare DTG

DTF (direct to film) - imprimare policromie prin transfer termic. Grafica se tipărește cu cerneală specială pe folia de transfer, se presară adeziv (pulbere) care se activează termic, după care se transferă pe material cu ajutorul presei termice. Imaginea obținută are culori vii, foarte rezistentă în timp și la acțiuni mecanice.

Imprimarea textilelor colorate necesită o pretratare a suprafeței, de aceea s-ar putea să apară în jurul graficii o zonă de culoare ușor diferită de a materialului. Aceasta va dispărea după prima spălare.

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de calitatea imprimării respectați următoarele recomandări:

 • Spălați înainte de prima folosire.
 • Spălați pe dos manual sau la rotații cât mai mici, la temperaturi de maxim 30 °C.
 • Folosiți cât mai puțin detergent. Nu utilizați înălbitori.
 • Uscați îmbrăcămintea pe dos, în mod natural („pe sfoară”).
 • Călcați pe dos la temperaturi reduse.
 • Nu utilizați spălarea chimică.
Recomandari utilizare